Zelfverdediging cursus

Itaikan geeft periodiek zelfverdedigings cursussen voor ouderen. Er staan op dit moment geen cursussen gepland maar als u interesse heeft kunt u ons altijd mailen. Een cursus behoeft minimaal 8 personen.

Zo’n zelfverdedigings cursus is een samenstelling van judo, aikido en jiu jitsu. Het gaat om het trainen van je lichaam op een ontspannen en motorische manier. Judo kan, zeker voor beginners of ouderen, best zwaar zijn door de vele worpen en het vallen. Bij de zelfverdedigings cursus wordt de stof dus op een speciale wijze aangeboden dat iedereen op een prettige manier kan trainen.

Voor meer informatie neemt u contact op met Peter Puntman.

 

Cursus zelfverdediging en weerbaarheid start 17 januari 2023
Itaikan start 17 januari 2023 een zelfverdedigingscursus voor volwassenen in de gymzaal van Wijkcentrum De Zuid-Pool. De technieken die we gaan behandelen komen van judo, aikido en jiu jitsu. Tijdens de cursus worden verschillende zelfverdedingings technieken behandeld en oefeningen gedaan die je balans en motoriek verbeteren.

Het gaat om 6 lessen vanaf dinsdag ochtend 17 januari van 10:00 tot 11:30 uur in Wijkcentrum de Zuid-Pool. Kosten € 36,- voor 6 lessen. De cursus is gericht op volwassenen van alle leeftijden. Meld je aan via info.itaikan@gmail.com of 06-12181894

Er is nog geen datum voor een volgende cursus.